Menu en vaccinatie

Menu en vaccinatie

Goede voeding is essentieel voor de hond. Hond Centraal heeft daarom Cavom verkozen als huismerk. Cavom is een Nederlands familiebedrijf dat diervoeding maakt die puur uit natuurlijke bestanddelen bestaat. Dus zonder onnodige kleur-, geur- en smaakstoffen of andere schadelijke toevoegingen. Ook belangrijk: omdat de brok puur vlees bevat vinden de honden het heerlijk! Kijk hier voor meer informatie over de samenstelling van de verschillende Cavom-brokken die overigens ook verkrijgbaar zijn bij de receptie van Hond Centraal.

Moet uw hond vanwege een aandoening of dieet perse het eigen voer eten? Geen probleem. Tijdens het intakegesprek nemen we dergelijke onderwerpen met u door. De honden krijgen twee keer per dag te eten. Na de voedertijd is er telkens een periode van rust ingelast. Ten alle tijden is er vers drinkwater beschikbaar voor de honden; zowel in het binnen- als buitenverblijf. De honden krijgen, naast het voer, af en toe ook een lekker en gezond tussendoortje.

Vaccinatie
Het is belangrijk dat uw hond gevaccineerd is; het gaat hier om de zogenaamde cocktailenting (Hondenziekte/Leverziekte/Parvo wordt eens in de 3 jaar gegeven, ziekte van Weil enting elk jaar!) en de kennelhoest vaccinatie die jaarlijks herhaald dient te worden. De vaccinatie mag niet ouder zijn dan een jaar en dient minimaal 14 dagen voor aanvang van het verblijf in het pension toegediend te zijn en als zodanig in het paspoort te zijn vermeld. Let op: neem altijd het hondenpaspoort mee als u de hond komt brengen.