Tarieven

Tarieven hondenhotel vanaf januari 2023
dagprijs
Kleine hond:
Bijvoorbeeld: rassen als maltezer en teckel.
€ 20
Middelgrote hond:
Bijvoorbeeld: rassen als beagle, basset en keeshond.
€ 21
Grote hond:
Bijvoorbeeld: rassen als labrador, herder, golden retriever, dalmatiër, collie.
€ 22
Zeer grote hond:
Bijvoorbeeld: rassen als sint bernard, duitse dog, newfoundlander.
€ 23

Korting op de tweede hond is 5% van het totaalbedrag. Prijzen zijn inclusief 21% BTW en per dag, inclusief voer. In het geval van een verblijf in het hotel wordt de dag van brengen geheel in rekening gebracht, de dag van halen wordt voor de helft berekend indien er voor 11.00 uur ’s ochtends wordt uitgecheckt.

Rekenvoorbeeld: Een kleine hond maandagochtend brengen en dinsdagmiddag weer ophalen is 2 x €20 = €40. Een kleine hond maandagochtend brengen en dinsdagochtend weer ophalen is 1,5 x €20 = €30 Euro.

Optioneel: wassen/föhnen: € 17,00 -.

Medicatie toeslag 1,50 Euro per dag, vanaf 3 x toedienen per dag of 3 verschillende pillen, supplementen, zalfjes etc.


Tarieven hondencrèche

Dagprijs: € 18,00 (vanaf 07.30 uur brengen en tot 18.30 uur halen).

Vaker of regelmatig gebruik maken van de crèche? Koop dan een strippenkaart en bespaar op het verblijf. Met een strippenkaart kiest u zelf op welke dag u de hond komt brengen en wij garanderen dat er altijd een plekje vrij zal zijn binnen de roedel. Voor een kleine meerprijs is het ook mogelijk dat de hond gevoerd wordt tijdens het verblijf in de crèche.

Strippenkaart hondencrèche:
10 strippen: €165
25 strippen: €400
50 strippen: €775

Twee honden: 10 x 2 honden = €315

25 x 2 honden = €765

De strippenkaarten zijn na aankoop maximaal 12 maanden geldig; restitutie is niet mogelijk. Betaling vooraf.

Zomer 2023
Indien u reserveert voor de periode tussen 1 juli 2023 en 31 augustus 2023 of als het verblijf van uw hond(en) gedeeltelijk valt in die periode dient u een aanbetaling te doen van 25 Euro per hond. De aanbetaling wordt verrekend op de uiteindelijke factuur. U kunt de reservering tot uiterlijk 30 dagen voor de eerste dag van het verblijf van uw hond wijzigen zonder dat hiervoor kosten in rekening worden gebracht. Indien minder dan 30 dagen voor de eerste dag van het verblijf van uw hond de reservering door u wordt verkort of verschoven brengen wij u 25,00 Euro wijzigingskosten per hond in rekening welke wordt verrekend met uw aanbetaling. Voor het verlengen van het verblijf brengen wij nooit extra kosten in rekening behalve de dagen zelf. De eerste dag van het verblijf van uw hond is in deze gevallen de dag zoals het in de oorspronkelijke boeking vermeld staat. Indien u de reservering wilt annuleren brengen wij u 25,00 Euro annuleringskosten per hond in rekening. Deze kosten worden verrekend met uw aanbetaling.

Op alle reserveringen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing, deze kunt u hier lezen.