Welkom

Welkom

I.V.M. het Coronavirus hebben wij een aantal maatregelen genomen. Onze receptie is gewoon geopend maar er mag maximaal 1 klant per keer naar binnen. Is er al iemand binnen dan vragen wij u om even buiten te wachten. Wij reinigen de deurklink en het pin apparaat meerdere malen per dag. U kunt bij ons contactloos betalen. De receptie is uitsluitend geopend voor halen en brengen van honden, kennismakingsbezoeken zijn niet mogelijk.

Hond Centraal is hét hondenpension van Rotterdam! In het ruime en moderne pension, gevestigd aan de Maas in Rotterdam IJsselmonde, zijn honden welkom in het hondenhotel en de crèche (dagopvang).

Op deze website is alles te vinden over het pension en de manier waarop wij werken. Of uw hond nu in het hotel of de crèche verblijft; in beide gevallen is het onze missie om iedere hond een stressvrij en comfortabel verblijf en een écht thuis te bieden. Dit doen we vanuit het zogenaamde roedel-principe.

De roedel zorgt voor rust en een gevoel van geborgenheid bij de hond waardoor u als baasje uw trouwe viervoeter met een gerust gevoel bij ons kunt achterlaten. Tijdens het verblijf in Hond Centraal zijn professionele dierverzorgers 24 uur per dag aanwezig om toezicht te houden op de honden.