Zomer-aanbetaling

Indien u reserveert voor de periode tussen 1 juli 2023 en 31 augustus 2023, of als het verblijf van uw hond(en) gedeeltelijk valt in die periode, dient u een aanbetaling te doen van 25 Euro per hond. De aanbetaling wordt verrekend op de uiteindelijke factuur.

U kunt de reservering tot uiterlijk 30 dagen voor de eerste dag van het verblijf van uw hond wijzigen zonder dat hiervoor kosten in rekening worden gebracht. Let op: deze reservering is pas definitief als de aanbetaling is gedaan. Indien minder dan 30 dagen voor de eerste dag van het verblijf van uw hond de reservering door u wordt verkort brengen wij u 25,00 Euro wijzigingskosten per hond in rekening welke wordt verrekend met uw aanbetaling. Voor het verlengen van het verblijf brengen wij nooit extra kosten in rekening behalve de dagen zelf. De eerste dag van het verblijf van uw hond is in deze gevallen de dag zoals het in de oorspronkelijke boeking vermeld staat.

Indien u de reservering wilt annuleren brengen wij u altijd 25,00 Euro annuleringskosten per hond in rekening. Deze kosten worden verrekend met uw aanbetaling.