Zomergarantie

Ga je in de zomer van 2016 op vakantie maar weet je nog niet precies wanneer? Bij Hond Centraal kun je nu voor maar 25 Euro een gegarandeerde plek reserveren voor je hond zonder de exacte data te weten. Let op, we hebben maar een aantal van deze gegarandeerde zomerplekken beschikbaar.

Het werkt als volgt:

Vul hieronder uw gegevens in of neem telefonisch contact met ons op. Wij sturen na acceptatie een factuur van 50,00 Euro (25,00 Euro garantiekosten en 25,00 aanbetaling). Zodra deze betaald is is de plek gegarandeerd. Zodra vervolgens de juiste data voor het verblijf van de hond bekend zijn brengen we 25,00 Euro in mindering op de uiteindelijke reservering.

Voorwaarden:

De eerste dag van het verblijf van de hond vindt uiteindelijk plaats tussen 1 juli en 31 augustus.
Reserveren kan alleen als de hond bij ons bekend is en/of een geslaagde proefdag bij ons heeft gehad. In sommige gevallen accepteren we kleine rassen zonder proefdag. Je kunt ons altijd even bellen voor meer informatie.
Uiterlijk 14 dagen voor de eerste dag van het verblijf van de hond dient de complete reservering te worden doorgegeven.
Indien niet tijdig de volledige reservering wordt doorgegeven of als de reservering door u wordt geannuleerd verloopt de garantie. De aanbetaling krijgt u vervolgens ook niet terug.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]