Reserveren

Is dit de eerste keer dat u de hond wilt onderbrengen bij Hond Centraal? Lees dan hier meer over onze manier van opvang en over de voorwaarden die wij stellen.

ACTUELE BESCHIKBAARHEID:

Het is momenteel erg druk bij ons en daarom kunnen we geen nieuwe klanten inschrijven, ook niet voor pension-overnachtingen. Bent u al een ingeschreven klant? Dan kunt u reserveringen blijven plaatsen in de perioden waarin nog beschikbaarheid is (het pension is volledig volgeboekt tot en met 15 augustus). Op 22 augustus gaan we opnieuw bekijken of we weer nieuwe klanten kunnen inschrijven. Het heeft dus nog geen zin om reserveringen te plaatsen voor de periode na 22 augustus omdat nog niet duidelijk is of we überhaupt nieuwe klanten kunnen inschrijven.

Reeds ingeschreven klanten:

Ons pension is volledig volgeboekt tot en met 15 augustus.

Na het invullen van het onderstaande formulier nemen we contact met u op. Pas daarna is de reservering definitief en zal er een bevestiging per mail worden verstuurd. Regelmatig komt een bevestiging in een spam- of ongewenste e-mailbox terecht. Hou dit in de gaten als u een bevestiging van Hond Centraal verwacht en bijvoorbeeld een Hotmail of Live-emailadres heeft.

Let op: op zon- en feestdagen is het niet mogelijk om in- of uit te checken maar verzorgen we natuurlijk wel onze gasten. Velden gemarkeerd met * moeten verplicht ingevuld worden. Op alle reserveringen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing, deze kunt u hier lezen.

Indien u reserveert voor de periode tussen 1 juli 2022 en 31 augustus 2022, of als het verblijf van uw hond(en) gedeeltelijk valt in die periode, dient u een aanbetaling te doen van 25 Euro per hond. Meer hierover is hier te lezen.

Naam*

E-mail*

Telefoonnummer*

Aantal honden*

Ras*

Sexe*

Leeftijd*

Gewicht hond(en)*

Naam hond(en)*

Datum brengen* (dd/mm/jjjj)

Tijdstip brengen*

Datum halen* (dd/mm/jjjj)

Tijdstip halen*

Douchen en fohnen*

Vraag of opmerking