Reserveren

Is dit de eerste keer dat u de hond wilt onderbrengen bij Hond Centraal? Lees dan hier meer over onze manier van opvang en over de voorwaarden die wij stellen.

ACTUELE BESCHIKBAARHEID:
Het pension is voor overnachtingen volgeboekt:
– van 25-05 t/m 29-05
– van 16-06 t/m 18-06
– van 24-06 t/m 25-06
– van 07-07 t/m 11-08

Na het invullen van het onderstaande formulier nemen we contact met u op. Pas daarna is de reservering definitief en zal er een bevestiging per mail worden verstuurd. Regelmatig komt een bevestiging in een spam- of ongewenste e-mailbox terecht. Hou dit in de gaten als u een bevestiging van Hond Centraal verwacht en bijvoorbeeld een Hotmail of Live-emailadres heeft.

Let op: op zon- en feestdagen is het niet mogelijk om in- of uit te checken maar verzorgen we natuurlijk wel onze gasten. Velden gemarkeerd met * moeten verplicht ingevuld worden. Op alle reserveringen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing, deze kunt u hier lezen.

Indien u reserveert voor de periode tussen 1 juli 2023 en 31 augustus 2023, of als het verblijf van uw hond(en) gedeeltelijk valt in die periode, dient u een aanbetaling te doen van 25 Euro per hond. Meer hierover is hier te lezen.

GRAAG EVEN DEZE PAGINA OPENEN IN EEN CHROME-BROWSER/WE HEBBEN MOMENTEEL PROBLEMEN MET ONS RESERVERINGSFORMULIER-RESERVERINGEN KOMEN NIET DOOR VANAF EEN ANDERE BROWSER

  Naam*

  E-mail*

  Telefoonnummer*

  Aantal honden*

  Ras*

  Sexe*

  Leeftijd*

  Gewicht hond(en)*

  Naam hond(en)*

  Datum brengen* (dd/mm/jjjj)

  Tijdstip brengen*

  Datum halen* (dd/mm/jjjj)

  Tijdstip halen*

  Douchen en fohnen*

  Vraag of opmerking