Reserveren

Is dit de eerste keer dat u de hond wilt onderbrengen bij Hond Centraal? Lees dan hier meer over onze manier van opvang en over de voorwaarden die wij stellen.

ACTUELE BESCHIKBAARHEID:
Het pension is voor overnachtingen volgeboekt:

– Van 30-12 t/m 02-01

Klanten die per 29-07-2023 nog niet zijn ingeschreven kunnen nog geen reserveringen plaatsen voor de zomer van 2024. Reeds ingeschreven klanten hebben voorrang bij het reserveren tot en met 31-01-2024. Daarna pas gaan we de overgebleven plekken vrijgeven, aankondiging daarvan volgt op onze website.

Na het invullen van het onderstaande formulier nemen we contact met u op. Pas daarna is de reservering definitief en zal er een bevestiging per mail worden verstuurd. Regelmatig komt een bevestiging in een spam- of ongewenste e-mailbox terecht. Hou dit in de gaten als u een bevestiging van Hond Centraal verwacht en bijvoorbeeld een Hotmail of Live-emailadres heeft.

Let op: op zon- en feestdagen is het niet mogelijk om in- of uit te checken maar verzorgen we natuurlijk wel onze gasten. Velden gemarkeerd met * moeten verplicht ingevuld worden. Op alle reserveringen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing, deze kunt u hier lezen.

  Naam*

  E-mail*

  Telefoonnummer*

  Aantal honden*

  Ras*

  Sexe*

  Leeftijd*

  Gewicht hond(en)*

  Naam hond(en)*

  Datum brengen* (dd/mm/jjjj)

  Tijdstip brengen*

  Datum halen* (dd/mm/jjjj)

  Tijdstip halen*

  Douchen en fohnen*

  Vraag of opmerking