Reserveren

Is dit de eerste keer dat u de hond wilt onderbrengen bij Hond Centraal? Lees dan hier meer over onze manier van opvang en over de voorwaarden die wij stellen.

ACTUELE BESCHIKBAARHEID:

– Het pension is voor overnachtingen volgeboekt tussen 15-07 en 30-07

– Voor de zomer van 2023 (periode 01-07-2023 t/m 31-08-2023) nemen we voorlopig geen reserveringen van nieuwe klanten aan; huidige klanten hebben tot en met 31-01-2023 voorrang bij het maken van reserveringen. Na die tijd gaan we de overgebleven plekken vrijgeven.

Na het invullen van het onderstaande formulier nemen we contact met u op. Pas daarna is de reservering definitief en zal er een bevestiging per mail worden verstuurd. Regelmatig komt een bevestiging in een spam- of ongewenste e-mailbox terecht. Hou dit in de gaten als u een bevestiging van Hond Centraal verwacht en bijvoorbeeld een Hotmail of Live-emailadres heeft.

Let op: op zon- en feestdagen is het niet mogelijk om in- of uit te checken maar verzorgen we natuurlijk wel onze gasten. Velden gemarkeerd met * moeten verplicht ingevuld worden. Op alle reserveringen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing, deze kunt u hier lezen.

Indien u reserveert voor de periode tussen 1 juli 2023 en 31 augustus 2023, of als het verblijf van uw hond(en) gedeeltelijk valt in die periode, dient u een aanbetaling te doen van 25 Euro per hond. Meer hierover is hier te lezen.

GRAAG EVEN DEZE PAGINA OPENEN IN EEN CHROME-BROWSER/WE HEBBEN MOMENTEEL PROBLEMEN MET ONS RESERVERINGSFORMULIER-RESERVERINGEN KOMEN NIET DOOR VANAF EEN ANDERE BROWSER

  Naam*

  E-mail*

  Telefoonnummer*

  Aantal honden*

  Ras*

  Sexe*

  Leeftijd*

  Gewicht hond(en)*

  Naam hond(en)*

  Datum brengen* (dd/mm/jjjj)

  Tijdstip brengen*

  Datum halen* (dd/mm/jjjj)

  Tijdstip halen*

  Douchen en fohnen*

  Vraag of opmerking