Reserveren

Is dit de eerste keer dat u de hond wilt onderbrengen bij Hond Centraal? Lees dan hier meer over onze manier van opvang en over de voorwaarden die wij stellen.

ACTUELE BESCHIKBAARHEID:

We nemen momenteel geen nieuwe klanten aan voor de zomerperiode van 2022, reeds ingeschreven klanten hebben t/m 04-2-2022 voorrang bij het boeken van een reservering. Vanaf 05-02-2022 zullen we de overgebleven plekken vrijgeven.

Na het invullen van het onderstaande formulier nemen we contact met u op. Pas daarna is de reservering definitief en zal er een bevestiging per mail worden verstuurd. Regelmatig komt een bevestiging in een spam- of ongewenste e-mailbox terecht. Hou dit in de gaten als u een bevestiging van Hond Centraal verwacht en bijvoorbeeld een Hotmail of Live-emailadres heeft.

Let op: op zon- en feestdagen is het niet mogelijk om in- of uit te checken maar verzorgen we natuurlijk wel onze gasten. Velden gemarkeerd met * moeten verplicht ingevuld worden. Op alle reserveringen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing, deze kunt u hier lezen.

Indien u reserveert voor de periode tussen 1 juli 2022 en 31 augustus 2022, of als het verblijf van uw hond(en) gedeeltelijk valt in die periode, dient u een aanbetaling te doen van 25 Euro per hond. Meer hierover is hier te lezen.

Naam*

E-mail*

Telefoonnummer*

Aantal honden*

Ras*

Sexe*

Leeftijd*

Gewicht hond(en)*

Naam hond(en)*

Datum brengen* (dd/mm/jjjj)

Tijdstip brengen*

Datum halen* (dd/mm/jjjj)

Tijdstip halen*

Douchen en fohnen*

Vraag of opmerking