Reserveren

Is dit de eerste keer dat u de hond wilt onderbrengen bij Hond Centraal? Lees dan hier meer over onze manier van opvang en over de voorwaarden die wij stellen.

Vanwege vakantie is er van 1 tot en met 14 november geen pension-opvang (overnachtingen) mogelijk. De dagopvang is in die periode wel gewoon geopend.

Na het invullen van het onderstaande formulier zullen we telefonisch contact met u opnemen om de reservering door te spreken. Pas daarna is de reservering definitief en zal er een bevestiging per mail worden verstuurd. Regelmatig blijkt een bevestiging in een spam- of ongewenste e-mailbox terecht te komen. Hou dit in de gaten als u een bevestiging van Hond Centraal verwacht en bijvoorbeeld een Hotmail of Live-emailadres heeft.

Let op: op zon- en feestdagen en oudjaarsdag is het niet mogelijk om in- of uit te checken maar verzorgen we natuurlijk wel onze gasten. Velden gemarkeerd met * moeten verplicht ingevuld worden. Op alle reserveringen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing, deze kunt u hier lezen.

Indien u reserveert voor de periode tussen 1 juli 2021 en 31 augustus 2021, of als het verblijf van uw hond(en) gedeeltelijk valt in die periode, dient u een aanbetaling te doen van 25 Euro per hond. De aanbetaling wordt verrekend op de uiteindelijke factuur. U kunt de reservering tot uiterlijk 30 dagen voor de eerste dag van het verblijf van uw hond wijzigen zonder dat hiervoor kosten in rekening worden gebracht. Let op: deze reservering is pas definitief als de aanbetaling is gedaan.

Indien minder dan 30 dagen voor de eerste dag van het verblijf van uw hond de reservering door u wordt verkort brengen wij u 25,00 Euro wijzigingskosten per hond in rekening welke wordt verrekend met uw aanbetaling. Voor het verlengen van het verblijf brengen wij nooit extra kosten in rekening behalve de dagen zelf. De eerste dag van het verblijf van uw hond is in deze gevallen de dag zoals het in de oorspronkelijke boeking vermeld staat. Indien u de reservering wilt annuleren brengen wij u altijd 25,00 Euro annuleringskosten per hond in rekening. Deze kosten worden verrekend met uw aanbetaling.

Naam*

E-mail*

Telefoonnummer*

Aantal honden*

Ras*

Sexe*

Leeftijd*

Gewicht hond(en)*

Naam hond(en)*

Datum brengen* (dd/mm/jjjj)

Tijdstip brengen*

Datum halen* (dd/mm/jjjj)

Tijdstip halen*

Douchen en fohnen*

Vraag of opmerking