Hondencrèche

Hondencrèche

Heeft u een dringende afspraak, wilt u voorkomen dat uw hond lange tijd alleen is terwijl u werkt of wilt u gewoon even een dagje voor uzelf? Dan is de hondencrèche DE oplossing.

Hoe werkt het?
Een hond die verblijft in de dagopvang van Hond Centraal, wordt opgenomen in onze sociale roedel. In de roedel verblijven allerlei verschillende honden, van verschillende leeftijden en rassen, samen in het pension of op de buitenterreinen onder toezicht van de verzorgers. Ze hebben veel vrijheid en kunnen zich altijd zelfstandig van binnen naar buiten verplaatsen om lekker te spelen of zich terugtrekken in één van de slaapkamers als ze even willen rusten. Voorwaarde is dat uw hond met andere honden overweg kan en gesocialiseerd is richting soortgenoten vanwege de plaatsing in een roedel. Daarnaast dienen volwassen reutjes gecastreerd te zijn en kunnen we vanwege onze manier van werken niet alle honden plaatsen. Meer over onze voorwaarden en de roedelopvang is hier te vinden.

Uw hond kan eenmalig of incidenteel in de dagopvang verblijven of standaard een aantal dagen per week. Speciaal voor vaste klanten hebben we strippenkaarten samengesteld, meer hierover is te vinden op de Tarieven-pagina. De crèche kan nog het beste vergeleken worden met een kinderdagverblijf; vroeg in de ochtend brengt u de hond en uiterlijk laat in de middag haalt u de hond weer op. Inchecken voor de hondencrèche is dagelijks (maandag t/m vrijdag) mogelijk tussen 07.30 en 11.00 uur; uitchecken is mogelijk tussen 16.00 en 18.30 uur. Reserveren kan via de reserveringspagina. Let op: manden of kleedjes zijn aanwezig en hoeven niet door u worden meegenomen.